cart
0 tuotetta: 0,00 €
home
› Kuukausiliitteen keittokirja

Kuukausiliitteen keittokirja

28,00 € (norm. 40,00 €)

Kirjaan on koottu Kuukausiliitteen kokkipariskunnan, Peppi Aralehdon ja Ari Ruohon, parhaat reseptit. Heidän ruoka-ajatteluaan leimaavat viehtymys kotimaiseen lähiruokaan, luomuun ja eettisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin. Aralehto ja Ruoho ovat kokanneet Kuukausiliitteessä lähes kolmen vuoden ajan. Lehden jokaisessa numerossa kokit ovat esittäneet oman kulinaarisen näkemyksensä kulloisenkin kuukauden raaka-aineesta. Lähestymistapa on maanläheinen: viikonloppuruokaa, jota ryydittävät uudet ideat.

Kuukausiliitteen kokit ovat suomalaisia huippukokkeja. Ari Ruoho työskentelee keittiöpäällikkönä ravintola Nokassa ja Peppi Aralehto kokkaa ravintola Savoyssa. Kirjan tekstit on kirjoittanut Kuukausiliitteen toimittaja Jouni K. Kemppainen ja valokuvat on ottanut Juha-Pekka Laakio, joka on yksi suomalaisen ruokakuvauksen kirkkaimmista tähdistä.

Kirjailija: Jouni K. Kemppainen, Juha-Pekka Laakio
ISBN: 978-952-5557-59-6
Kirjastoluokka: 68.2
Ulkoasu: kovakantinen

Saatavuus: Heti (9 kpl), toimitus 1-3 arkipäivässä
kpl