cart
0 tuotetta: 0,00 €
home
› Kuukausiliitteen keittokirja

Kuukausiliitteen keittokirja

40,00 €
Tilaajaetuhinta:
30,00 €

Peppi Aralehto ja Ari Ruoho kokkasivat Kuukausiliitteessä vuosina 2013–2016. Lehden jokaisessa numerossa kokit esittivät oman kulinaarisen näkemyksensä kulloisenkin kuukauden raaka-aineesta. Kokkipariskunnan ruoka-ajattelua leimaavat viehtymys kotimaiseen lähiruokaan, luomuun ja eettisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin. Kuukausiliitteen keittokirjaan on koottu heidän parhaat reseptinsä. Lähestymistapa on maanläheinen: viikonloppuruokaa, jota ryydittävät uudet ideat. Kirjan tekstit kirjoitti Kuukausiliitteen toimittaja Jouni K. Kemppainen ja valokuvat otti Juha-Pekka Laakio, joka on yksi suomalaisen ruokakuvauksen kirkkaimmista tähdistä. Ari Ruoho työskentelee nykyään keittiöpäällikkönä ravintola Nokassa ja Peppi Aralehto on mainostoimisto N2:n yksityiskokki.

Kirjailija: Jouni K. Kemppainen, Juha-Pekka Laakio
ISBN: 978-952-5557-59-6
Kirjastoluokka: 68.2
Ulkoasu: kovakantinen

Saatavuus: Heti (7 kpl), toimitus 1-3 arkipäivässä
kpl