Kuukausiliitteen keittokirja

Kuukausiliitteen keittokirja

HS-tilaajahinta
30,00 €
(norm. 40,00 €)
Saatavuus: heti
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
kpl
Peppi Aralehto ja Ari Ruoho kokkasivat Kuukausiliitteessä vuosina 2013–2016. Lehden jokaisessa numerossa kokit esittivät oman kulinaarisen näkemyksensä kulloisenkin kuukauden raaka-aineesta. Kokkipariskunnan ruoka-ajattelua leimaavat viehtymys kotimaiseen lähiruokaan, luomuun ja eettisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin. Kuukausiliitteen keittokirjaan on koottu heidän parhaat reseptinsä. Lähestymistapa on maanläheinen: viikonloppuruokaa, jota ryydittävät uudet ideat. Kirjan tekstit kirjoitti Kuukausiliitteen toimittaja Jouni K. Kemppainen ja valokuvat otti Juha-Pekka Laakio, joka on yksi suomalaisen ruokakuvauksen kirkkaimmista tähdistä. Ari Ruoho työskentelee nykyään keittiöpäällikkönä ravintola Nokassa ja Peppi Aralehto on mainostoimisto N2:n yksityiskokki.
  • Kirjailija: Jouni K. Kemppainen, Juha-Pekka Laakio
  • ISBN: 978-952-5557-59-6
  • Kirjastoluokka: 68.2
  • Ulkoasu: kovakantinen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä

T-Kirjain

7,90 €

 

Ruokatorstain joulu

20,00 €
(norm. 27,00 €)

 

Ruokatorstain kesä

20,00 €
(norm. 27,00 €)