Mysi kokkaa ja kertoo

Mysi kokkaa ja kertoo

HS-tilaajahinta
29,00 €
(norm. 36,00 €)
Saatavuus: heti
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
kpl
Mysi Lahtinen oli Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen kokki vuosina 1986-1999 ja 2017. Mysi kokkaa ja kertoo -kirjassa on hänen rakastetuimmat reseptinsä ja lisäksi jännittäviä tarinoita ruuan ja makujen maailmoista.

Tiedätkö esimerkiksi, keitä olivat Per Janzon ja Auguste Escoffier? Miten Pietari Brahe silliin ja Itävallan keisari Wieninleikkeeseen? Tai miten lihapulla ilmestyi Pohjolan perukoille? Kirjassa on ohjeita myös vaikkapa silakan filerointiin, punajuuren käsittelyyn ja katkarapujen kuorimiseen.
  • Kirjailija: Mysi Lahtinen
  • ISBN: 978-952-5557-82-4
  • Kirjastoluokka: 68.2
  • Ulkoasu: sidottu
  • Sivumäärä: 300

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä