
Ruokatorstai
Kirjassa neuvotaan perusniksit ruuanlaiton eri aloilta, ja siinä on noin 1500 oivallista ja koeteltua reseptiä. Kirjassa on myös kymmeniä ruoka-aiheisia tietoiskuja ja vinkkejä sinimailasen idätyksestä lahnan ruotojen kesyttämiseen.
Ruokatorstai-kirja perustuu Helsingin Sanomien Ruokatorstai-sivujen kirjoituksiin, joita on julkaistu lehdessä yli 30 vuoden ajan. Eeva Salonen toimi Helsingin Sanomissa ruokatoimittajana vuodesta 1971. Kirja ilmestyi hänen jäädessään eläkkeelle. Salonen sai ansioistaan ruokatoimittajana valtion journalistipalkinnon vuonna 2003.
- ISBN: 9789525557121
- Sivuja: 548
- Koko: 250 mm x 250 mm
- Kansi: Kovakantinen
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä
Ruokatorstain joulu
20,00 €
(norm. 27,00 €)
Ruokatorstai kaukomailla
24,00 €
(norm. 30,00 €)
Ruokatorstain kesä
20,00 €
(norm. 27,00 €)
Ruokatorstai

€
58.00
Kirjassa neuvotaan perusniksit ruuanlaiton eri aloilta, ja siinä on noin 1500 oivallista ja koeteltua reseptiä. Kirjassa on myös kymmeniä ruoka-aiheisia tietoiskuja ja vinkkejä sinimailasen idätyksestä lahnan ruotojen kesyttämiseen.
Ruokatorstai-kirja perustuu Helsingin Sanomien Ruokatorstai-sivujen kirjoituksiin, joita on julkaistu lehdessä yli 30 vuoden ajan. Eeva Salonen toimi Helsingin Sanomissa ruokatoimittajana vuodesta 1971. Kirja ilmestyi hänen jäädessään eläkkeelle. Salonen sai ansioistaan ruokatoimittajana valtion journalistipalkinnon vuonna 2003.