
Ruokatorstain uudet jouluherkut
Katja Bäcksbacka, Teemu Leminen
Ruokatorstain uudet jouluherkut esittelee noin sata joulureseptiä, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuja keskitalven perinteiseen juhlaan. Kirjassa joulutunnelmointi alkaa pikkujouluista, jatkuu leivonnaisten valmistamisella ja huipentuu aaton ateriaan, jolloin herkutellaan esimerkiksi paahdetulla myskikurpitsalla ja portviinissä hautuneella karitsalla.
Mukana ovat vinkit myös uudenvuodenjuhlien tarjoiluun sekä joulun ruokahävikin vähentämiseen. Kirjan reseptit ovat moneen kertaan testattuja, sillä ne ovat ilmestyneet aiemmin Helsingin Sanomissa.
Mukana ovat vinkit myös uudenvuodenjuhlien tarjoiluun sekä joulun ruokahävikin vähentämiseen. Kirjan reseptit ovat moneen kertaan testattuja, sillä ne ovat ilmestyneet aiemmin Helsingin Sanomissa.
- ISBN: 978-952-365-037-4
- Kirjastoluokka: 68.2
- Ulkoasu: sidottu
- Sivumäärä: 176
- Kirjailija: Katja Bäcksbacka, Teemu Leminen
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä
Oppi ja Ilo Minun kirjani
26,90 €
(norm. 26,90 €)
HS Teema 6-2020 Suku
6,50 €
(norm. 7,90 €)
HS Teema 4-2020 Raha
6,50 €
(norm. 7,90 €)
Oppi ja Ilo Puuhatäräys -puuhakortit
15,90 €
(norm. 15,90 €)
Ruokatorstain uudet jouluherkut
Mukana ovat vinkit myös uudenvuodenjuhlien tarjoiluun sekä joulun ruokahävikin vähentämiseen. Kirjan reseptit ovat moneen kertaan testattuja, sillä ne ovat ilmestyneet aiemmin Helsingin Sanomissa.

€
30.00
Ruokatorstain uudet jouluherkut esittelee noin sata joulureseptiä, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuja keskitalven perinteiseen juhlaan. Kirjassa joulutunnelmointi alkaa pikkujouluista, jatkuu leivonnaisten valmistamisella ja huipentuu aaton ateriaan, jolloin herkutellaan esimerkiksi paahdetulla myskikurpitsalla ja portviinissä hautuneella karitsalla.Mukana ovat vinkit myös uudenvuodenjuhlien tarjoiluun sekä joulun ruokahävikin vähentämiseen. Kirjan reseptit ovat moneen kertaan testattuja, sillä ne ovat ilmestyneet aiemmin Helsingin Sanomissa.